stress reductie - zwangerschapscursus - angst/traumaverwerking - begeleiding van hoofd naar hart  

EnJoy

Vrouwencoaching bij een stressvolle zwangerschap
Coaching voor (aanstaande) ouders 

Nieuwe zwangerschapscursus in combi met coaching

Zwangerschap C&C

Ben je op zoek naar een no-nonsens zwangerschapscursus?

Dan ben je hier op het goede adres.

Zwangerschap C&C staat voor zwangerschapsCursus & Coaching. Oftewel kennis op doen en begeleiding omtrent zwangerschap en bevalling en moederschap én persoonlijke begeleiding in de vorm van coaching.

Uit onderzoek is gebleken dat zwangeren met de juiste voorbereiding en kennis minder stress ervaren. Ook bij noodzakelijk medisch ingrijpen ervaren zij dit als minder traumatisch.

Via allerlei kanalen is er zoveel kennis beschikbaar dat je als zwangere eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Indianenverhalen uit de omgeving zijn dan ook niet positief voor de gemoedsrust. Veelal blijven vreselijke dingen in je hoofd hangen waardoor je blijft piekeren of zelfs angstig wordt.

C & C geeft met de juiste voorlichting informatie wat normaal bij een zwangerschap, bevalling en kraambed hoort. Je leert om te gaan met de veranderingen in jouw lichaam, veranderingen in emoties, maar ook houdingstechnieken, ademhalingstechnieken en een duidelijke voorbereiding op je bevalling en kraambed.

Een heel belangrijk aspect zal stress-regulatie zijn. 

Wat is bij jou de oorzaak van stress? 

Wat levert jou stress op?

 

"De impact van het stresshormoon op het ongeboren kind en pasgeborene is uit onderzoeken veel groter gebleken dan we altijd in Nederland hebben gedacht. Moeten we daar bang voor worden?  Zeker niet, angst geeft ook weer stress, maar we kunnen daar wel wat aan doen door zwangeren en jonge moeders veel beter te begeleiden."

genieten van zwangerschap en moederschap

Zwangerschap C & C bestaat uit cursusmateriaal en coachgesprekken
  • De cursus is te volgen vanaf 20 weken
  • Ook samen met de partner te doen
  • Coachgesprekken zijn mogelijk op locatie of via skype
Via de zorgverzekeraar zijn vergoedingen beschikbaar (aanvullende verzekering) die kunnen oplopen tot ca. € 400,-. Deze bedragen zijn afhankelijk per zorgverzekeraar en pakket.

Ja, ik wil een GRATIS strategiegesprek!

Bedankt dat je contact hebt opgenomen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Veel liefs,
Grace
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.